• Csillát pontos, precíz embernek ismertem meg évekkel ezelőtt, amikor munkakapcsolatban voltunk. Az élet azóta mindkettőnket más irányba sodort, új hivatást választottunk. Nemrégiben átalakítás, felújítás után kerestem üzletembe megbízható takarítócéget, nem volt kérdés, hogy Csillát kérem fel. Nem csupán egy mindennapos takarításról volt szó: fel kellett számolni az építkezéssel, kivitelezéssel járó port és piperére kellett takarítani a rácsokat,a kirakati üvegtáblákat, az eladótér polcait, a világítótesteket, és a raktárhelyiséget. Azt kaptam, amire vágytam! Pedig maximalista vagyok... Köszönöm szépen!

  VISNYEI KATA, PARFOIS (SHOPMARK BEVÁSÁSRLÓKÖZPONT)
 • Csilláék profi és alapos takarítást végeztek, mikor cégünk új irodába költözött. Mind hozzáállás, mind az eszközök és tisztítószerek tekintetében professzionálisak, és az eredménnyel maradéktalanul elégedett voltam.

  HORVÁTH ALEX, ANGLOVILLE
 • Csillát huszonéves kora óta ismerem, és azóta töretlen a bizalmam. Igen, a manökenem volt hosszú éveken át. Már akkor is feltűnt a pontossága, a rendszeretete és a megbízhatósága. Ha kellett, órákon át szótlanul állt a fotós kamerája előtt, vagy lépdelt félelmetes sarkakon a kifutón a véget nem érő próbák alatt. Aztán az élet úgy hozta, hogy vállalkozást indított. Mindent elmond az a tény, hogy bár külföldön élek, azonban Csilla továbbra is bejáratos a házamba... Ha hazatérek csillogó tisztaság, jó illat és vasalt ágynemű vár. Ahogy szeretem. Az én szemem a szakmámból adódóan a milliméterekhez szokott, melyben elkerülhetetlen a precizitás és a maximalizmus. Éppen ezért gyakorta felfedezem a legkisebb hibát is, az "elkövetők" nem kis bosszúságára. Csakhogy Csilla munkájában a hosszú idő alatt egyetlen egyet sem találtam. Szívből ajánlom azoknak, akik igényesek a környezetükre, és olyan munkatársat szeretnének, aki szavak nélkül is tudja, hogy mi a dolga.

  NÁRAY TAMÁS, BUDAPEST
  Tulajdonos
 • Megbízható takarítócégre volt szükségünk az újonnan elkészült székházunk és üzemcsarnokunk építkezés utáni durva és pipere takarítás elvégzéséhez. Csillát régóta ismerem, így kézenfekvő volt, hogy őt kérem fel erre a feladatokra. Az épületet beborította az építkezés és kivitelezés folyamán keletkezett rengeteg por, festék, cement, mész, fuga maradvány. A sok és nagyméretű ablakfelületekről nem szólva. Az elvégzett munkával maradéktalanul elégedett voltam, Csilláék profi, igényes munkát végeztek! Ennek eredményeképpen az épületbe való beköltözésünk óta Csilláék látják el a napi és időszaki nagytakarítási feladatokat is cégünk számára teljes megelégedettségben.

  SZALAI CSABA, OMEGA LASER STEELTEC KFT.
  Ügyvezető
 • Mi építkezés utáni takarításhoz vettük igénybe a cég szolgáltatását. Csilla korrekt, pontos volt, azonnal válaszolt a megkeresésre, személyesen mérte fel a feladatot, így személyre szabott árajánlatot tudott adni. A csapat alaposan és hatékonyan dolgozott, a takarítás csak egy napot vett igénybe, a végeredmény megfelelt az elvárásainknak. Különböző festékfoltok, ragasztó nyomok, építési maradványok is eltűntek, illetve a nehezen hozzáférhető ablakunkat is megtisztították. Maximálisan elégedettek vagyunk, a jövőben is bátran választjuk a céget hasonló munkák elvégzésére.

  HERBER MÁTÉ
 • A Corner’s Pub éttermünkben hajópadlózás utáni nagytakarításra volt szükségünk. Az étterem nyitva tartása miatt a az időzítés is nagyon fontos volt. Csilláék rugalmasan kezelték a helyzetet és a megbeszéltek szerint pontosan érkeztek egy felkészült csapattal. Alapos szakszerű munkát végeztek nagy megelégedésünkre. Csak ajánlani tudom őket!

  GODONY ANIKÓ, CORNER'S PUB
  Tulajdonos, ügyvezető
 • Éttermünk takarítására kerestünk megbízható és szakszerű, lelkiismeretes munkát végző csapatot. Korábban tettünk kísérletet saját takarítók alkalmazására, külsős cég bevonásával is próbálkoztunk, de a kapott végeredménnyel nagyon elégedetlenek voltunk. Számunkra nagyon fontos, hogy az étterembe belépve a vendéget tisztaság és higiénikus környezet fogadja. Csilláék cégében megtaláltuk az ideális partnert, mind emberileg mind pedig a szolgáltatás minősége és színvonala tekintetében maximális megelégedettségünkre.

  GEBURA MÁTÉ, i55 American Bar & Restaurant
  Üzletvezető

CÉGEK AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

error: Figyelem: Védett tartalom!