Vegyszermentes takarítás
Zöld takarítás

ZÖLD, VEGYSZERMENTES TAKARÍTÁS - KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÓSZEREK

Munkánk során elengedhetetlen a tisztítószerek használata, melyeket igyekszünk a legnagyobb odafigyeléssel, tudatosan alkalmazni, ám kérésre tudunk teljesen környezetbarát takarítási szolgáltatást is nyújtani az erre alkalmas szerekkel és eszközökkel.

Extrém esetektől eltekintve a környezetbarát technológia napi és alaptakarításhoz egyaránt jól használható:

 • épületek professzionális belső tisztítására
 • portörlésre, száraz tisztításra
 • üveg, tükör, csempe és műanyag tisztításra
 • polírozásra, vaxolásra
 • optikai és elektronikai berendezések tisztítása
 • gépek, berendezések felületi szennyeződésének tisztítására

Egy biztos: a jövő a környezetbarát takarítási technológiáé, mely folyamatosan fejlődik, és mi egyre nagyobb mértékben építjük be szolgáltatásainkba.

Várjuk megkeresését: ajánlatunk tartalmazza a díjtalan kiszállást (Budapest területén belül), valamint a helyszíni munkafelmérést, egyeztetést.

Zöld tisztítószereink

A zöld takarítás során használt tisztítószereink első osztályú, természetes eredetű, környezetbarát alapanyagokból állnak, és 100%-ban lebomlanak. A termékek vegánok, állatokon nem tesztelték őket, és nem tartalmaznak irritatív, allergén anyagokat.
Az általunk használt öko mosogatószerek, mosószerek, fertőtlenítő tisztítószer koncentrátumok szinte gélszerűen sűrű állagúak, így nagyon takarékosak, miközben hatékonyságuk kiváló. Az üvegtisztító csillogóvá varázsolja az üveg és tükörfelületeket, a vízkőoldó remekül oldja a vízkőlerakódásokat a fürdőben és a konyhában, de nem marja meg a fém vagy krómozott felületeket. Az illatuk kellemes, nem tolakodó.

Az öko tisztítószereket és hatásmechanizmusukat ugyanúgy meg kellett ismernünk, ahogyan általános társaikét, hogy a leghatékonyabban és legoptimálisabban használhassuk őket munkánk során. Így pontosan tudjuk, mikor, milyen felületre alkalmazandóak, és megbízóinknak is szívesen adunk tanácsot a helyes használatukhoz.

Mikroszálas technológia

A környezetbarát takarítás egyik vívmánya a mikroszál, amelyhez nem szükséges (sőt, sok esetben tilos) tisztítószert használni. A hosszú élettartamú, mikroszálas textil ugyanis ék alakú poliamid / poliészter szálakból áll, amelyek finomsága kevesebb, mint 1 decitex (1 gramm/10.000 méter). A szálakat apró pici hurkokká és horgokká szövik, amiket a víz fellazít, így a milliónyi kis hurok és horog éle eldarabolja és foglyul ejti a szennyeződést, amit az anyag magában tart. Az elemi szálak felépítéséből adódó kapilláris hatás fokozza a nedvszívóképességet, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre tisztítsunk és fényesítsünk a mikroszálas textilekkel.

A parányi elektrosztatikus szálak mágnesként vonzzák magukhoz a port elektromos töltésük révén, a porszemeket az anyag magában tartja, karc nélkül tisztít, tehát nagy előnye, hogy akár kényes felületeken (legyen az üveg, CD vagy kerámia) és szárazon is használható.

Erős szennyeződések tisztítása esetén a technológia kiegészíthető környezetkímélő tisztító-, ápolószerekkel.

Napjainkban már megjelentek a legújabb, nano-technológiával előállított tisztító textíliák is, így ezeket is előszeretettel alkalmazzuk munkánk során.

  • EGYSZERŰ FIZETÉS

   Megegyezés szerint a helyszínen készpénzben vagy átutalással

  • SPECIÁLIS AJÁNLAT

   5-10%, de akár 20% kedvezményt is tudunk biztosítani visszatérő ügyfeleinknek

  • MINDIG IDŐBEN

   Az Ön ideje fontos számunkra, így munkánkat mindig igyekszünk az Ön időbeosztását szem előtt tartva a megbeszélt időben befejezni.

NÉPSZERŰ KÉRDÉSEK

 • Milyen takarító és tisztítószereket/ eszközöket kell vásároljak/biztosítsak?

  Nem kell semmit vásároljon (magánember/cég/intézmény) minden, a takarítás elvégzéséhez szükséges gépet, eszközt, tisztítószert MI biztosítunk. Minden esetben az áram és (meleg)víz biztosítása a megrendelő feladata és elengedhetetlen a minőségi takarítás elvégzéséhez.

 • Mi történik az ajánlatkérésem elküldése után?

  Minden esetben az ajánlatkérésben megadott elérhetőségek egyikén, felveszem az ügyféllel a kapcsolatot. Megbeszélünk egy időpontot, mikor úgymond felmérem/bejárom az adott takarítandó területet. A munka volumenét tekintve a lehető legrövidebb időn belül elküldöm az árajánlatot. Ez leterhetségünktől függően
  1-3 nap. Ez alól kivételt képeznek az úgymond SOS kérések.

 • Milyen speciális takarítás kérhető?

  • Extrém takarítás úgy mint, árvíz, dugulás, csőtörés, beázás, penészesedés, utáni fertőtlenítő takarítások, legújabb antivirális-és antibakteriális takarítószerek alkalmazásával
  • Falfirkák, graffiti eltávolítása, megfelelő környezetbarát szerekkel
  • Egészségügyi fertőtlenítő takarítás
  • Közterületek, utcák, terek, aluljárok takarítása
  • Rendezvények, kerti partyk utáni takarítás
 • Mennyi időt fog igénybe venni a takarítás?

  Ez attól függ, mekkora az adott takarítandó terület és milyen szolgáltatásokat kér az ügyfél. Az árajánlatban erre külön kitérek, megjelölve a vállalás időtartamát, mely lehet egy nap, vagy akár több nap is.

 • Milyen gyakran érdemes nagytakarítást kérni?

  Ez függ a takarítandó terület sajátosságaitól, nagyságától. Általában 3-6 havonta. Ettől ritkábban nem ajánlom, mert az elhanyaglolódás jelentősen megnöveli a ráfordítandó időt és a bekerülési költségeket.

error: Figyelem: Védett tartalom!