Étterem takarítás
Üzlethelyiség takarítás

Vendéglátóhely, bár, kávéház, étterem üzemeltetésében a tisztaság nem csupán esztétikai kérdés. A nem megfelelően tisztán tartott, elhanyagolt helyszín nem csupán taszító a vendégek számára, de súlyos bírságot és bezárást is eredményezhet!

Cégünk kávéházak, bárok, éttermek rendszeres napi takarítását és nagytakarítását is megbízhatóan, nagy körültekintéssel végzi, hiszen tudjuk jól, hogy az igényes tisztaság döntően hozzájárul egy vendéglátóhely népszerűségéhez.

Időszakos nagytakarítás

Az intenzív igénybevétel, valamint a higiéniai követelmények miatt minden vendéglátóhelyen gyakori szükség van alapos nagytakarításra. Ez jóval precízebb munkát igényel annál a rendszeres takarításnál, amit esetleg alkalmazottaira szokott bízni. Fontos tudni, hogy egy szakács vagy felszolgáló nem képzett, hozzáértő takarító, és emiatt nem tud szakszerűen bánni a speciális takarítóeszközökkel, vegyszerekkel, másrészt a precizitása sem egyenértékű egy képzett, profi takarítóéval.

Várjuk megkeresését, hogy megismerhessük cége takarításra vonatkozó igényeit. Ajánlatunk tartalmazza a díjtalan kiszállást (Budapest területén belül), valamint a helyszíni munkafelmérést, egyeztetést.

NÉPSZERŰ KÉRDÉSEK

 • Milyen takarító és tisztítószereket/ eszközöket kell vásároljak/biztosítsak?

  Nem kell semmit vásároljon (magánember/cég/intézmény) minden, a takarítás elvégzéséhez szükséges gépet, eszközt, tisztítószert MI biztosítunk. Minden esetben az áram és (meleg)víz biztosítása a megrendelő feladata és elengedhetetlen a minőségi takarítás elvégzéséhez.

 • Mi történik az ajánlatkérésem elküldése után?

  Minden esetben az ajánlatkérésben megadott elérhetőségek egyikén, felveszem az ügyféllel a kapcsolatot. Megbeszélünk egy időpontot, mikor úgymond felmérem/bejárom az adott takarítandó területet. A munka volumenét tekintve a lehető legrövidebb időn belül elküldöm az árajánlatot. Ez leterhetségünktől függően
  1-3 nap. Ez alól kivételt képeznek az úgymond SOS kérések.

 • Milyen speciális takarítás kérhető?

  • Extrém takarítás úgy mint, árvíz, dugulás, csőtörés, beázás, penészesedés, utáni fertőtlenítő takarítások, legújabb antivirális-és antibakteriális takarítószerek alkalmazásával
  • Falfirkák, graffiti eltávolítása, megfelelő környezetbarát szerekkel
  • Egészségügyi fertőtlenítő takarítás
  • Közterületek, utcák, terek, aluljárok takarítása
  • Rendezvények, kerti partyk utáni takarítás
 • Mennyi időt fog igénybe venni a takarítás?

  Ez attól függ, mekkora az adott takarítandó terület és milyen szolgáltatásokat kér az ügyfél. Az árajánlatban erre külön kitérek, megjelölve a vállalás időtartamát, mely lehet egy nap, vagy akár több nap is.

 • Milyen gyakran érdemes nagytakarítást kérni?

  Ez függ a takarítandó terület sajátosságaitól, nagyságától. Általában 3-6 havonta. Ettől ritkábban nem ajánlom, mert az elhanyaglolódás jelentősen megnöveli a ráfordítandó időt és a bekerülési költségeket.

error: Figyelem: Védett tartalom!