Szőnyegtisztítás
Kárpittisztítás

TISZTÍTÁS A HELYSZÍNEN

A helyszíni szőnyegtisztítás, illetve kárpittisztítás szolgáltatásunk célja, hogy megbízónk otthonában, irodájában professzionális módszerekkel kiemelkedő minőségű tisztítási eredményt érjünk el az érintett bútoron vagy szőnyegen. Folyamatosan keressük az innovatív megoldásokat, ezért a legkorszerűbb eszközöket, szereket és módszereket alkalmazzuk a tökéletes eredmény érdekében. Lakossági és céges megrendelőink jelentős többségétől rendszeres visszahívást kapunk, szerződéses megbízóink száma pedig évről-évre növekszik.

Sok esetben találkozunk házilag tisztított kanapékkal, ülőgarnitúrákkal, fotelekkel, szőnyegekkel, ahol a nem megfelelően megválasztott tisztítószer és tisztítási módszer olyan súlyos károkat okozott a szövetekben, ami már sajnos visszafordíthatatlan… Nem beszélve arról, amikor egy szép szőnyeg vagy kanapé, fotel, franciaágy, ami korábban a lakásunk vagy irodánk éke volt, ott fog éktelenkedni a szemünk előtt egy olyan folttal, aminek a tisztítása egy szőnyeg- vagy kárpittisztításra specializálódott szakember számára gyerekjáték lett volna.

Ezért mindig azt tanácsoljuk, hogy ha az adott bútor vagy szőnyegpadló fontos kiegészítője, dísze az Ön lakásának, irodájának akkor legalább évente egyszer bízza szakemberre a szőnyegtisztítás és kárpittisztítás elvégzését, mert sokkal több pénzt veszíthet, ha újat kell venni helyette.

Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani. A textilek több, mint 90% -a sikeresen tisztítható. Várjuk megkeresését: ajánlatunk tartalmazza a díjtalan kiszállást (Budapest területén belül), valamint a helyszíni munkafelmérést, egyeztetést.

SZŐNYEGTISZTÍTÁS

A szőnyegeket először hozzáértő szőnyegtisztító kollégánk osztályozza, hogy milyen jellegű tisztítás alkalmazható. Ezt követően egy hengerkefés, nagy teljesítményű porszívóval vagy ipari porszívóval alaposan átszívjuk, ami eltávolítja a por és a poratkák nagy részét.

A következő lépés a szőnyegtisztítás eljárás kiválasztása. A szőnyegek szennyezettségétől, anyagától függően vagy az alaposabb sík mélymosást, vagy a kíméletesebb szárazhabos tisztítást alkalmazzuk. Amennyiben nagyon szennyezettek, lehetőség van kétoldalas tisztítást kérni.

KÁRPITTISZTÍTÁS

Az ülőgarnitúrát, matracot, heverőt extrakciós eljárással tisztítjuk a helyszínen, melynek lényege, hogy kárpittisztító gép a felületbe belepumpálja a sampont, ami feloldja a szennyeződéseket, majd egy 3 szívómotoros géppel kiszívjuk a sampont, és átöblítjük a felületet. Mindezt addig ismételjük, amíg a már csak a tiszta vizet szívja vissza a gép. Ezzel az eljárással a lehető legtisztábbá varázsoljuk bútorkárpitjait.

A kárpittisztítás ideje a tisztítandó felület méretétől és szennyezettségétől függően 1-3 órát vesz igénybe. Egy négyszemélyes ülőgarnitúra tisztítása kb. 1,5 óra. A kárpitok, matracok száradási ideje általában 3-8 óra.

Milyen esetben hasznos a szőnyeg- és kárpittisztítás?

 • A tisztaság fenntartása érdekében legalább félévente végeztessük el
 • Nagy céges rendezvények előtt és után
 • Nagy forgalmú irodákban, várótermekben, orvosi rendelőkben
 • Fogadások, kiállítás megnyitó, árubemutató előtt és után
 • Rendszeres allergiás reakciók, megbetegedések esetén
 • Kollégiumok, szállodák esetében, ahol a szőnyegek mozgatása nehezen kivitelezhető
 • Iroda felújításakor és költöztetéskor
 • Nyaralóban, hétvégi házban, kiadó lakások, apartmanok esetén
  • EGYSZERŰ FIZETÉS

   Megegyezés szerint a helyszínen készpénzben vagy átutalással

  • SPECIÁLIS AJÁNLAT

   5-10%, de akár 20% kedvezményt is tudunk biztosítani visszatérő ügyfeleinknek

  • MINDIG IDŐBEN

   Az Ön ideje fontos számunkra, így munkánkat mindig igyekszünk az Ön időbeosztását szem előtt tartva a megbeszélt időben befejezni.

NÉPSZERŰ KÉRDÉSEK

 • Milyen takarító és tisztítószereket/ eszközöket kell vásároljak/biztosítsak?

  Nem kell semmit vásároljon (magánember/cég/intézmény) minden, a takarítás elvégzéséhez szükséges gépet, eszközt, tisztítószert MI biztosítunk. Minden esetben az áram és (meleg)víz biztosítása a megrendelő feladata és elengedhetetlen a minőségi takarítás elvégzéséhez.

 • Mi történik az ajánlatkérésem elküldése után?

  Minden esetben az ajánlatkérésben megadott elérhetőségek egyikén, felveszem az ügyféllel a kapcsolatot. Megbeszélünk egy időpontot, mikor úgymond felmérem/bejárom az adott takarítandó területet. A munka volumenét tekintve a lehető legrövidebb időn belül elküldöm az árajánlatot. Ez leterhetségünktől függően
  1-3 nap. Ez alól kivételt képeznek az úgymond SOS kérések.

 • Milyen speciális takarítás kérhető?

  • Extrém takarítás úgy mint, árvíz, dugulás, csőtörés, beázás, penészesedés, utáni fertőtlenítő takarítások, legújabb antivirális-és antibakteriális takarítószerek alkalmazásával
  • Falfirkák, graffiti eltávolítása, megfelelő környezetbarát szerekkel
  • Egészségügyi fertőtlenítő takarítás
  • Közterületek, utcák, terek, aluljárok takarítása
  • Rendezvények, kerti partyk utáni takarítás
 • Mennyi időt fog igénybe venni a takarítás?

  Ez attól függ, mekkora az adott takarítandó terület és milyen szolgáltatásokat kér az ügyfél. Az árajánlatban erre külön kitérek, megjelölve a vállalás időtartamát, mely lehet egy nap, vagy akár több nap is.

 • Milyen gyakran érdemes nagytakarítást kérni?

  Ez függ a takarítandó terület sajátosságaitól, nagyságától. Általában 3-6 havonta. Ettől ritkábban nem ajánlom, mert az elhanyaglolódás jelentősen megnöveli a ráfordítandó időt és a bekerülési költségeket.

error: Figyelem: Védett tartalom!