Lakás takarítás és családiház takarítás

Lakás takarítás, családi ház takarítás

Az otthon a pihenés szigete: töltse idejét felhőtlenül családjával, szeretteivel, miközben lakásának, házának rendszeres és teljes körű tisztántartásáról mi gondoskodunk. Igényes és korrekt munkával háláljuk meg bizalmát.

Rendszeres pipere takarítás

Rendszeres, napi, heti piperetakarítás

Felmerülő igényei szerint Önnek lehetősége van napi, heti és heti többszöri takarítást is kérni. Ebben az esetben biztosítjuk, hogy mindig ugyanaz a munkatársunk végezze el otthona tisztántartását, előre egyeztetett munkafolyamatok szerint.

Alkalmi nagytakarítás

Alkalmi nagytakarítás

Amennyiben otthona egy fontos családi, baráti rendezvény helyszíne lesz, nagytakarítási szolgáltatásunkkal tökéletes tisztaságúvá tesszük, és az esemény utáni helyreállítást, takarítást is vállaljuk. Eseti jelleggel is vállaljuk otthona nagytakarítását.

Ablaktisztítás

Ablaktisztítás

Ragyogóan tiszta ablakokat szeretne? Kérjen ablaktisztítást is nagytakarításkor, illetve külön is megrendelheti azt. Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók tisztítását is vállaljuk, ezt kérjük, megrendeléskor előre jelezni szíveskedjen.

Kárpittisztítás

Egyéb kiegészítő tevékenységek megbeszélés alapján

Ipari kárpit- és szőnyegtisztító géppel varázsoljuk újjá szőnyegeit és bútorait. Nagytakarításkor ajánljuk a kárpittisztítást is elvégeztetni, mivel a poros bútorok és szőnyegek allergiát és más, légúti betegségeket kiváltó atkákat is magukban rejtenek.

Vegyszermentes zöld takarítás

Környezetbarát, vegyszermentes, zöld takarítás

Környezetbarát, vegyszermentes takarítást is megrendelhet nálunk, kérje ajánlatunkat!  Készséggel ajánlunk eszközöket és termékeket, valamint azok beszerezhetőségében (online házhozszállítási opcióval) is segítséget nyújtunk.

NÉPSZERŰ KÉRDÉSEK

 • Milyen takarító és tisztítószereket/ eszközöket kell vásároljak/biztosítsak?

  Nem kell semmit vásároljon (magánember/cég/intézmény) minden, a takarítás elvégzéséhez szükséges gépet, eszközt, tisztítószert MI biztosítunk. Minden esetben az áram és (meleg)víz biztosítása a megrendelő feladata és elengedhetetlen a minőségi takarítás elvégzéséhez.

 • Mi történik az ajánlatkérésem elküldése után?

  Minden esetben az ajánlatkérésben megadott elérhetőségek egyikén, felveszem az ügyféllel a kapcsolatot. Megbeszélünk egy időpontot, mikor úgymond felmérem/bejárom az adott takarítandó területet. A munka volumenét tekintve a lehető legrövidebb időn belül elküldöm az árajánlatot. Ez leterhetségünktől függően
  1-3 nap. Ez alól kivételt képeznek az úgymond SOS kérések.

 • Milyen speciális takarítás kérhető?

  • Extrém takarítás úgy mint, árvíz, dugulás, csőtörés, beázás, penészesedés, utáni fertőtlenítő takarítások, legújabb antivirális-és antibakteriális takarítószerek alkalmazásával
  • Falfirkák, graffiti eltávolítása, megfelelő környezetbarát szerekkel
  • Egészségügyi fertőtlenítő takarítás
  • Közterületek, utcák, terek, aluljárok takarítása
  • Rendezvények, kerti partyk utáni takarítás
 • Mennyi időt fog igénybe venni a takarítás?

  Ez attól függ, mekkora az adott takarítandó terület és milyen szolgáltatásokat kér az ügyfél. Az árajánlatban erre külön kitérek, megjelölve a vállalás időtartamát, mely lehet egy nap, vagy akár több nap is.

 • Milyen gyakran érdemes nagytakarítást kérni?

  Ez függ a takarítandó terület sajátosságaitól, nagyságától. Általában 3-6 havonta. Ettől ritkábban nem ajánlom, mert az elhanyaglolódás jelentősen megnöveli a ráfordítandó időt és a bekerülési költségeket.

error: Figyelem: Védett tartalom!