Épülethomlokzat takarítás
Homlokzattisztítás

A kültéri falfelületek méretükből és funkciójukból adódóan nagymértékben ki vannak téve fizikai és kémiai hatásoknak, valamint az UV sugárzásnak egyaránt. Mint minden más felület, a homlokzati falak is igénylik a rendszeres, szakszerű technológiával történő tisztítást és ápolást, amivel nem csak az esztétikai szépséget tartjuk fenn, hanem a relatív élettartamukat is meghosszabbíthatjuk.

Nem túlzás azt állítani, hogy a tisztítással akár az újkori megjelenés is visszanyerhető!

Professzionális gépeinkkel és tisztítószereinkkel cégünk bármilyen méretű, vízzel mosható felület megtisztítását vállalja.

Várjuk megkeresését: ajánlatunk tartalmazza a díjtalan kiszállást (Budapest területén belül), valamint a helyszíni munkafelmérést, egyeztetést.

TISZTÍTÁS

Az alaptisztítás megkezdése előtt első feladat a felület pontos meghatározása (kémiai és fizikai terhelhetősége alapján), és a felületen található szennyeződések eltávolítására alkalmas tisztítószer kiválasztása. A felhasználásra kerülő szereket halmazállapotuk alapján három csoportba oszthatjuk:

 • Folyékony tisztítószerek, amik az enyhén szennyezett, vagy vízszintes felületek tisztítására ajánlottak
 • Habosított tisztítószerek, amik a közepesen szennyezett, vagy függőleges felületek tisztítására ajánlottak
 • Zselés tisztítószerek, amik az erősen szennyezett, vagy függőleges felületek tisztítására ajánlottak

IMPREGNÁLÁS

Célunk a megtisztított felület hosszútávú védelme, ugyanis a megfelelő védőréteg felhordása után a különböző szennyeződések nem tudnak mélyen bejutni a felület pórusaiba, hanem csak a védőrétegen tapadnak meg, így a későbbiekben könnyen eltávolíthatóak.

Az impregnáló anyagot összetevői alapján három osztályba sorolhatjuk:

 • Vizes, diszperziós bázisú impregnálószerek: a pórusok szilárdítására, a nedvszívó képesség csökkentésére szolgálnak
 • Szilikonos impregnálószerek: ezek a legelterjedtebbek, mert amellett, hogy a vizes, diszperziós bázisú impregnálószerekhez képest fokozottabb védelmet nyújtanak a felületen, ezek sem zárják le az anyag kapillárisait, így továbbra is „lélegzik” a felület
 • A poliuterán-alapú impregnálószerek teljes vízzáró réteget képeznek a felületeken, ezért leginkább beton felületekre ajánlottak

Az impregnálás nem “luxus”, hanem egy megtérülő befektetés, mellyel nagyon sok későbbi felesleges költség, és bosszúság elkerülhető.

A modern felületimpregnáló-szerek egyaránt alkalmazhatóak új, és megfelelő tisztítás után régi felületeken.

Az impregnálással a felületek időtállóbbak, és részben öntisztulóak, valamint sokkal könnyebben tisztíthatók lesznek.

  • EGYSZERŰ FIZETÉS

   Megegyezés szerint a helyszínen készpénzben vagy átutalással

  • SPECIÁLIS AJÁNLAT

   5-10%, de akár 20% kedvezményt is tudunk biztosítani visszatérő ügyfeleinknek

  • MINDIG IDŐBEN

   Az Ön ideje fontos számunkra, így munkánkat mindig igyekszünk az Ön időbeosztását szem előtt tartva a megbeszélt időben befejezni.

NÉPSZERŰ KÉRDÉSEK

 • Milyen takarító és tisztítószereket/ eszközöket kell vásároljak/biztosítsak?

  Nem kell semmit vásároljon (magánember/cég/intézmény) minden, a takarítás elvégzéséhez szükséges gépet, eszközt, tisztítószert MI biztosítunk. Minden esetben az áram és (meleg)víz biztosítása a megrendelő feladata és elengedhetetlen a minőségi takarítás elvégzéséhez.

 • Mi történik az ajánlatkérésem elküldése után?

  Minden esetben az ajánlatkérésben megadott elérhetőségek egyikén, felveszem az ügyféllel a kapcsolatot. Megbeszélünk egy időpontot, mikor úgymond felmérem/bejárom az adott takarítandó területet. A munka volumenét tekintve a lehető legrövidebb időn belül elküldöm az árajánlatot. Ez leterhetségünktől függően
  1-3 nap. Ez alól kivételt képeznek az úgymond SOS kérések.

 • Milyen speciális takarítás kérhető?

  • Extrém takarítás úgy mint, árvíz, dugulás, csőtörés, beázás, penészesedés, utáni fertőtlenítő takarítások, legújabb antivirális-és antibakteriális takarítószerek alkalmazásával
  • Falfirkák, graffiti eltávolítása, megfelelő környezetbarát szerekkel
  • Egészségügyi fertőtlenítő takarítás
  • Közterületek, utcák, terek, aluljárok takarítása
  • Rendezvények, kerti partyk utáni takarítás
 • Mennyi időt fog igénybe venni a takarítás?

  Ez attól függ, mekkora az adott takarítandó terület és milyen szolgáltatásokat kér az ügyfél. Az árajánlatban erre külön kitérek, megjelölve a vállalás időtartamát, mely lehet egy nap, vagy akár több nap is.

 • Milyen gyakran érdemes nagytakarítást kérni?

  Ez függ a takarítandó terület sajátosságaitól, nagyságától. Általában 3-6 havonta. Ettől ritkábban nem ajánlom, mert az elhanyaglolódás jelentősen megnöveli a ráfordítandó időt és a bekerülési költségeket.

error: Figyelem: Védett tartalom!