Aljzattisztítás
Védőrétegezés

ALJZATTISZTÍTÁS

Takarítócégünk tisztává varázsolja ingatlanát, bármekkora is legyen a szennyeződés mértéke és az aljzat területe. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik nagy alapterülettel bíró irodaházak, áruházak, csarnokok, kereskedelmi létesítmények, ipari területek kórházak, rendelők, kulturális létesítmények, társasházak valamint garázsok aljzattisztítása területén.

Aljzattisztítás ajánlott minden olyan felületen, mely erősebben szennyezett, nagy átmenő forgalomnak kitett, például: bevásárlóközpontokban, garázsokban, irodaházakban, bemutatótermekben, csarnokokban, vendéglátóhelyeken, wellness és fitness létesítményekben, egészségügyi intézményekben, gondosabb felületápolást igénylő magánházakban, stb. Az igénybe vett járófelületet ugyanis hosszútávon nem lehet egyszerű felmosással tisztán tartani, hanem aljzattisztítás során gépi eszközökkel kell felsúrolni, melyet magasan képzett, sok éves gyakorlattal rendelkező munkatársaink gyorsan és hatékonyan elvégeznek.

Az alzattisztítás teljes megújulást eredményez és rendkívül látványos végeredményt kölcsönöz. 

Aljzattisztítás szolgáltatásunk kérhető eseti vagy rendkívüli megrendeléssel.

Várjuk megkeresését: ajánlatunk tartalmazza a díjtalan kiszállást (Budapest területén belül), valamint a helyszíni munkafelmérést, egyeztetést.

ALJZATTISZTÍTÁS

Az alzattisztítást speciális gépekkel végezzük a következő felületeken: márvány, gránit, térkő, PVC, járólap, festett beton, lakkos felületek, stb.
Nagyobb területeken önjáró többtárcsás gépet használunk, mellyel gyorsan nagy területeket lehet megtisztítani. Kisebb területen  egytárcsás súrológépet használunk, például magánházak márvány kövezetének aljzattisztításakor. Ugyanezzel a géppel márványt is polírozhatunk, vagy szalagparkettát is fényezhetünk.

 • Garázsok, parkolóházak
 • Raktárak kövezete
 • Ipari csarnokok
 • Hangárok
 • Üzemek
 • Gyártó csarnokok
 • Kültéri és beltéri járólapok irodákban és üzletekben

FUGATISZTÍTÁS

Az aljzattisztítás egyik fontos eleme a fugatisztítás, melyet gépi és kézi technológiával végzünk.  A járólapok közötti fugák hamar elszennyeződnek, főleg világos színű fugázó anyag esetében elsötétednek. A megfelelő aljzattisztítás technikával a fugák tisztán tarthatók. Ilyen esetekben speciális tisztító anyagokkal dolgozunk, gépi és kézi eszközöket alkalmazva az aljzattisztítás során.

Az irodaháztakarítás nem csak az épület belső tisztaságára törekszik, hanem a garázspadlózat géppel való aljzattisztítását is, valamint az épület külső tisztítását is magába foglalja. Ebbe a szolgáltatási körbe tartoznak homlokzattisztítás, a portálüvegek, valamint a külső ablakok takarítása is. Az ablaktisztítás történhet alpintechnikai eljárással, állványozással, emelőkosaras géppel.

Társasház-takarítás a magán szektorral való közvetlen érintkezésnek színhelye. Itt is a precíz munka, a lakók teljes elégedettségének elérése a célunk. A társasház takarítás igény szerint történhet napi, heti, vagy havi rendszerességgel, ahogy azt a megrendelő szeretné.

Mélygarázsok, teremgarázsok aljzattisztítása a megfelelő gépek, tisztítószerek kiválasztásán alapul hiszen különböző aljzattípusok különféle eljárást, tisztítószert igényelnek, valamint a teremgarázsok területe is igen eltérő lehet. A megfelelő géphez a megfelelő tisztítószer kiválasztása után a megfelelő arányú oldatok összeállítása komoly szakértelmet igényel, ne bízza másra, kérje ingyenes ajánlatunkat!

  • EGYSZERŰ FIZETÉS

   Megegyezés szerint a helyszínen készpénzben vagy átutalással

  • SPECIÁLIS AJÁNLAT

   5-10%, de akár 20% kedvezményt is tudunk biztosítani visszatérő ügyfeleinknek

  • MINDIG IDŐBEN

   Az Ön ideje fontos számunkra, így munkánkat mindig igyekszünk az Ön időbeosztását szem előtt tartva a megbeszélt időben befejezni.

NÉPSZERŰ KÉRDÉSEK

 • Milyen takarító és tisztítószereket/ eszközöket kell vásároljak/biztosítsak?

  Nem kell semmit vásároljon (magánember/cég/intézmény) minden, a takarítás elvégzéséhez szükséges gépet, eszközt, tisztítószert MI biztosítunk. Minden esetben az áram és (meleg)víz biztosítása a megrendelő feladata és elengedhetetlen a minőségi takarítás elvégzéséhez.

 • Mi történik az ajánlatkérésem elküldése után?

  Minden esetben az ajánlatkérésben megadott elérhetőségek egyikén, felveszem az ügyféllel a kapcsolatot. Megbeszélünk egy időpontot, mikor úgymond felmérem/bejárom az adott takarítandó területet. A munka volumenét tekintve a lehető legrövidebb időn belül elküldöm az árajánlatot. Ez leterhetségünktől függően
  1-3 nap. Ez alól kivételt képeznek az úgymond SOS kérések.

 • Milyen speciális takarítás kérhető?

  • Extrém takarítás úgy mint, árvíz, dugulás, csőtörés, beázás, penészesedés, utáni fertőtlenítő takarítások, legújabb antivirális-és antibakteriális takarítószerek alkalmazásával
  • Falfirkák, graffiti eltávolítása, megfelelő környezetbarát szerekkel
  • Egészségügyi fertőtlenítő takarítás
  • Közterületek, utcák, terek, aluljárok takarítása
  • Rendezvények, kerti partyk utáni takarítás
 • Mennyi időt fog igénybe venni a takarítás?

  Ez attól függ, mekkora az adott takarítandó terület és milyen szolgáltatásokat kér az ügyfél. Az árajánlatban erre külön kitérek, megjelölve a vállalás időtartamát, mely lehet egy nap, vagy akár több nap is.

 • Milyen gyakran érdemes nagytakarítást kérni?

  Ez függ a takarítandó terület sajátosságaitól, nagyságától. Általában 3-6 havonta. Ettől ritkábban nem ajánlom, mert az elhanyaglolódás jelentősen megnöveli a ráfordítandó időt és a bekerülési költségeket.

error: Figyelem: Védett tartalom!